BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING PEDAGOGIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING BUGUNGI HOLATI - Abdullayev , Madaminbek Baxtiyor o‘g‘li (ILMIY TADQIQOT VA INNOVATSIYA, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik tayyorgarligini takomillashtirishning bugungi shart-sharoitlari xususida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur maqola mavzusi yuzasidan tegishli ilmiy va rasmiy adabiyotlar umumlashtirilib mavjud muammo yuzasidan tegishli taklif va tavsiyalar keltiriladi.